Monday, February 27th
4:30PM GMT
Nutrition Tips for L’Étape Greece
Group Ride
event-snapshot
EVENT DESCRIPTION
Με αφορμή τη διοργάνωση του L’Étape Greece by Tour de France και την συνεργασία της GU Energy Greece ως o "Επίσημος Διατροφικός Συνεργάτης" του event, την Καθαρή Δευτέρα 27/2 στις 18:30 κάνουμε 1 ώρα χαλαρό ποδήλατο και συζητάμε για την διατροφή μας στον 1ο αγώνα L’Étape Greece που θα γίνει το Σάββατο 1 Απριλίου στην Ολυμπία.

ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ

Ενεργειακές ανάγκες και ενυδάτωση. Πόσους υδατάνθρακες και θερμίδες χρειαζόμαστε την ώρα; Κάθε πόση ώρα να τρώμε και ποια είναι η "καλύτερη" στιγμή να καταναλώσουμε την διατροφή μας; Τι να προσέξουμε στον αγώνα και τι θα μας βοηθήσει πολύ για να αποφύγουμε τις στομαχικές διαταραχές.

Ενέργεια από υγρά, gels και στερεά τροφή (βάφλες, μπάρες). Ποιες είναι οι βασικές διαφορές και πότε να προτιμάμε το ένα έναντι του άλλου. Πως διαμορφώνουμε την διατροφή μας ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες ή την ένταση που θα κάνουμε τον αγώνα.

Q&A

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας και σας ενημερώνουμε για τις τελευταίες εξελίξεις στην ενεργειακή διατροφή στα αθλήματα αντοχής.

Πως από τα μέχρι σήμερα προτεινόμενα 40-50g υδατάνθρακα την ώρα, το νέο minimum είναι τα 80g/h και το standard σε επαγγελματικές ομάδες ποδηλασίας και αθλητές IRONMAN κυμαίνεται από 90-120g/h!

Συμμετέχουμε όλοι και αλλάζουμε απόψεις. Ομιλητής για την GU Energy Greece θα είναι ο Σπύρος Θεοδώρου (18x Ironman & nutrition fanatic).

#CleanMondayRide

Our link to Discord is:
https://discord.gg/6ZhWKEymOpens a new window

You can join our Strava club here:
https://www.strava.com/clubs/guenergygreeceOpens a new window

Learn more at:
https://www.GUenergy.grOpens a new window

#GUFORIT
Nutrition Tips for L’Étape Greece - Race Results
Log in to view race results
Finish
NameAVG HR
TimeGapWattsW/kg20 minW/kg5 minW/kg15 secW/kg